#73

Det var så skönt i Nabben. Jag och Mattias bar stockar från kalhygget och sågade och eldade. Och satt i de slitna gamla fåtöljerna och stirrade in i elden. Det är så himla skönt. Man behöver inte titta på tv, att stirra in i elden är mycket bättre underhållning. Jag lärde mig att det är helt omöjligt att göra upp eld på surved som har legat ute i frosten. Vi hade inte så mycket annan ved..

Min pappa byggde Nabben när han var 20 och han bodde där själv. Ligger utanför Vindeln. Det är så himla fint.  Det känns jättejobbigt att vara tillbaka i Stockholm. Man lever en sån meningslös tillvaro. Samtidigt finns det inte mycket roliga jobb i Vindeln. Vad ska man ta sig till?

#72

Imorgon ska jag och Mattias fara till Umeå och sedan till Nabben. Det blir mysigt. Jag drömmer om det varje kväll. Känns lite segt att ha lite feber där men det ordar sig nog.
Vi ska elda i stenugnen och sticka och gå promenader i skogen med Humlan och hon kan få springa lös hur hon vill. Det är lite knepigt att inte ha ett kylskåp men det går nog bra.
Sen när vi kommer tillbaka ska jag gå i skolan igen och då har jag inte gjort det på en månad! Jag kommer att drunkna i läxor. Jag försöker förtränga det men det är svårt.

#71

Min feber is still going strong men den verkar inte bli värre av att jag springer runt så nu har jag slutat ligga ner hela tiden. Det är ganska skönt.

Jag måste tipsa om en säljare på Ebay. Hon heter Agnesbeau. Hon har ett lager på flera hundra gamla fully fashioned strumpor som är jättebilliga. Hon har olika tjocklekar, dvs inte bara jättetunna, utan vardagsstrumpor som är tjockare. Hon har tom några som är i ull! Dom är helt fantastiska, jag måste lägga upp ett livslångt lager. Det finns sannerligen inte att få tag i nån annanstans.

#71

Jag trodde jag var frisk nu men PAAAAAAANG slog smärtan till igen. Jaja.
Jag trivs ganska bra här. Jag ska nog inte börja skolan igen. Jag kan bo under mitt tält av täcken och lyssna på harry potter/astrid lindgren, sticka när jag orkar. Varför gå utanför dörren?

#70

Jag har hittat en ny sida där man kan köpa sin garderob.
Trosor:


En skön peasant blouse utan massa skit på:

Den här klänningen fast 10 cm nedanför knät i någon mera gotisk färg som SVART (hade ju varit perfekt i ull):

Och ett förkläde som pricken över i:


Så jävla najs! Och allt är teaterkostymer?? Köp här.

#69

Jag hoppas jag börjar må bättre nu. Jag har inte ont så jag vill grina hela tiden längre, bara sisådär halva dagarna. Jag har laddat ner Mario och försöker spela men blir mest irriterad för att jag dör hela tiden. Jag vill köpa en handkontroll till datorn.

Jag fick en skjorta jag beställt från Tailorstore igår. De har en ganska underlig mönsterkonstruktör..
Jag köper där för att jag inte kan ha vanliga storlekar. Men de verkar inte kunna göra kläder åt folk som inte har en standardstorlek. Bystvecket är ungefär (jag har inte mätt..) 4 cm. Enligt måttlistan jag har över svenska standardstorlekar ska det vara 9,5. Varför är det bara 4? Sen så är sidsömmen HELT CRAZY. Istället för att göra fler inprovningar i midjan, (jag har smal midja) har dom svängt ut den som fan så det ser ut som att.. jag har vingar på höften, ungefär. Hur trodde dom att det skulle gå??????
Det är så synd för det vore SÅ bra om det funkar. Kan ju liksom inte köpa skjortor vanliga fall.

#68

Jag vaknar av att jag hostar, stoppar i mig alvedon, div halstabletter (jag har fyra olika, varav en man domnar i hela munnen av), VÄRLDENS äckligaste hostmedicin, somnar om.

#67

Jag var hos doktorn idag men jag hade inte en penicillinsjukdom. Nu får jag ligga här och plågas. Jag har varit sjuk i en vecka och jag tycker att det räcker nu.

#66

Nu har jag haft mjäkig feber i flera dagar känns det som, måste det vara sådär halvfisigt. Jag har inte borstat mitt hår och det är som en stor stor boll. Jag kommer nog att tappa halva när jag sätter kammen i det.
Mattias mår ännu sämre idag fast jag har mera feber än honom (yes?) så han måste gå ut med Humlan. Det är väldigt mysigt att hon kan ligga och gosa när man är sjuk, men jobbigt när båda är sjuka och ingen orkar gå ut. Dessutom orkar ingen laga mat heller. Jag tror jag ska äta lite gröt nu. Och se på Fåret Shaun. Vad är det med mig och barnprogram/böcker egentligen?

Jag gillar levis vintage clothing tjej-underkläder som kallas "el real", men de är så svåra att få tag på. De är typ kopior på 1919s modell tror jag.. Jag är nog lite sent ute. Meadow har linnet och undertröjan i svart i min storlek:


Men jag är ganska tveksam till svart? Dom finns i naturvitt också, det var det jag hade velat ha. Dessutom finns det en t-shirt också, det är den som är snyggast.. Den finns på Sivletto men den finns inte kvar i Large. Dessutom är allihop jättedyra. Vad göra, vad göra..

#65

Jag får ont i ögonen av det mesta. Jag lyssnade på Jesse James, den är väldigt bra. Men lite för sorgsen för att lyssna på ofta.. Nu ska jag lyssna på En ö i havet och försöka sticka, får se om jag pallar. En ö i havet var min favoritbok när jag var liten. Jag saknar dig, jag saknar dig gillade jag också. Bara böcker om ond bråd död, med andra ord.

#64

Hej jag är fortfarande sjuk. Och dessutom har Mattias också börjat bli sjuk. Tack Johanna!
Jag skulle fara till London imorgon. Jag vet inte om jag orkar. Hur sjuk ska man vara för att få stanna hemma?

#63

Jag är sjuk. Det är nog Johannas fel. Mattias är ute och ränner och ingen är hemma och tycker synd om mig. Humlan är iofs ett trevligt sällskap, men synd om mig tycker hon inte. Hon tycker mest jag är mysig som bara kan ligga och gosa med henne. Imorse tänkte jag guu va mysigt jag kan ligga och sticka hela dan. Men inte ens de orkar jag. Vad meningslöst! Jag orkar bara ligga och blunda och lyssna på Emil. Och köpa dyra BH:ar igen. Vad är grejjen alltså? Vad ska jag med den här till? Jag vet inte.. Den var ju på rea?

#62

Det är tråkigt att alltid vara trött. Hur kan man alltid vara trött?
Jag såg ett program om älgar idag, innan jag somnade i soffan, det var roligt. Älgar är ju sjukt coola. Tänk vad häftigt att stöta på en i skogen en dag. Hej älgen!

#61

Jag är hemkommen från Jonatan och Lisas hus i dalsland, i fengesfors närmare bestämt. De har köpt ett ruckel som de håller på att rusta upp. Det var ett såntdär rött hus med avskavd färg, med en laggård till som det heter, med ett utedass, och vattnet fungerade inte än, och det fanns värme i tre rum. Det låg på slänten på en backe och man såg det andra lilla berget på andra sidan, täckt av skog. De har fått en liten bäbis som heter Hilma Hulda Habiba, som var otroligt söt. Man saknar henne. Jag blev liksom kär i stället och det känns tråkigt och märkligt att komma tillbaka till stan, man undrar varför man lever här. Vi ska nog flytta dit snart.
De är med i Not Quite och deras lokaler ligger i ett gammal pappersbruk, det är helt fantastiskt. Täckt av röd murgröna. Vi spankulerade runt innuti de delar som inte än har blivit förvandlade till diverse snickeriverkstäder, det var så coolt med gamla plåtskåp med namnlappar på och hjälmar och gigantiska maskiner och damm och allt som hör till. Not Quite har förresten gjort så att fengesfors är det enda stället i dalsland där det är bostadsbrist!

Det har varit en väldigt skön helg förutom att jag insett att jag faktiskt är ett psycho och att man insett att man verkligen inte vill bo där man gör. Vilket gissel va.

Utsikt från huset:

Huset:

Vi spankulerade omkring på Linheden:

Det var soligt.



Hilma och Rävlingen, tillverkad av Johanna:

Jonatan och Lisa:

RSS 2.0