#53

Jag gjorde världens misstag för ett tag sedan. Jag förstörde typ 6 par riktiga strumpor med söm i tvättmaskinen. Jag har tvättat dom flera gånger förut i tvättmaskinen och det har gått jättebra, men nu åkte de ut ur tvättpåsen och dom var helt trasiga. Jag gillar verkligen inte att tvätta för hand men nu har jag lärt mig min läxa. ALDRIG kommer jag att tvätta strumporna i tvättmaskinen igen!
De är så dyra att köpa nya, och de är knepiga att hitta billiga second hand också. Men jag hittade några fantastiska på Ebay, som är äkta gamla från Frankrike. De flesta är lite tjockare, som man såklart också använde förut till vardags. Det är jättesvårt att hitta och görs inte längre. De tunna som man hittar både second hand och nytillverkade användes bara vid speciella tillfällen, och jag antar att det är därför det också är de som finns kvar. Vardagsvaror är så mycket svårare att hitta, så jag blev verkligen glad när jag hittade dessa. Jag hittade tom strumpor som var gjorda av 90% ull och 10% nylon! Vilken lycka! Och de var fully fashioned och allt. Jag kommer vara glassig i vinter.
Det enda problemet är att det är sånna vackra lappar på dom. Jag vill inte ta av dom! Det enda paret jag har använt hittils hade ingen etikett..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0