#1

Jag fick pengar idag. Ungefär 2500. Bara sådär!! Tydligen någon skatteåterbäring jag inte visste att jag skulle få. Snacka om bra överraskning. Jag köpte de här trosorna på What Katie Dids rea, fast svarta.

Och de här strumporna, snart är det ju vinter. Blev väldigt glad när dom fick in dom för ganska längesen, det är ju lite väl kallt att ha tunna nylonstrumpor på vintern. Men jag ska nog försöka sticka ett par tunna i ull också, med söm (såklart). När jag får min stickmaskin!


Till min förvåning såg jag att jag har lyckats spräcka min enda vita bh! Spräcka! Hela sidsömmen hade gått upp. Visst kan jag laga det men.. Den var ändå så himla obekväm. Köpte den enda bh som jag vet att jag kan ha; Triumphs Doreen

Den har funnits ända sedan 1967 och finns i massa storlekar. Jag köpte den största nu, 34K!! Jag har en nu som är 36H men den är lite för liten i kupan och stor runt bandet, så jag hoppas det lir bra. Det dåliga med den är att den blir väldigt noppig. Men jag har inte hittat någon annan som är spetsig och finns i min storlek.. Jag va i kontakt med Cameo Intimates (http://www.cameo-intimates.com/) eftersom dom kan göra specialstorlekar, men det skulle kosta ungefär 200$! Lite väl dyrt.. Det var då jag kom på att jag borde lära mig sy egna åt mig själv! Jag har köpt en bok om hur man syr underkläder som kommer nästa vecka. Roooligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0